Adatvédelmi irányelvek

Jelen Adatvédelmi szabályzat a Honffy Gábor, Vecsés Halmi utca 10., Pest 2220, Magyarország, e-mail: gabrinusz@gmail.com, telefon: +36209825439 szabályzatát ismerteti az Ön általunk gyűjtött adatok gyűjtésére, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára vonatkozóan honlapon ( https://honffygabor.hu/ ). (a szolgáltatás”). A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön hozzájárul adatainak gyűjtéséhez, felhasználásához és közzétételéhez a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban. Ha nem járul hozzá, kérjük, ne érje el és ne használja a Szolgáltatást.

Ezt az Adatvédelmi szabályzatot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, és a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzatot közzétesszük a Szolgáltatáson. A felülvizsgált Szabályzat a felülvizsgált Irányelv Szolgáltatásban való közzétételétől számított 180 napon belül lép hatályba, és a Szolgáltatáshoz való további hozzáférés vagy a Szolgáltatás ezen idő utáni használata a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az oldalt.

  1. HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ ÖN ADATAIT: Az Önről gyűjtött információkat a következő célokra használjuk fel:
    1. Fizetés feldolgozásaVevői rendelés kezelése
    Ha az adatait bármilyen más célra szeretnénk felhasználni, beleegyezését kérjük, és adatait csak a hozzájárulása megérkezésekor, majd csak arra a célra használjuk fel, amely(ek)hez a hozzájárulást megadjuk, kivéve, ha a törvény.
  2. AZ ÖN JOGAI: Az alkalmazandó jogtól függően jogosult lehet személyes adataihoz való hozzáféréshez és azok helyesbítéséhez vagy törléséhez, vagy másolatot kaphat személyes adatairól, korlátozhatja vagy tiltakozhat az adatok aktív kezelésében, kérhet tőlünk, hogy osszuk meg (hordozzuk) személyes adatait. tájékoztatást egy másik jogalany számára, visszavonja az adatainak feldolgozásához nekünk adott hozzájárulását, a törvényes hatósághoz benyújtott panasz benyújtásának jogát, valamint az alkalmazandó törvények alapján esetlegesen releváns egyéb jogokat. E jogok gyakorlásához írjon nekünk a gabrinusz@gmail.com címre. Kérésére a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően válaszolunk. Vegye figyelembe, hogy ha nem engedélyezi számunkra a szükséges személyes adatok gyűjtését vagy feldolgozását, vagy visszavonja a hozzájárulását ezeknek a kívánt célokra történő feldolgozásához, előfordulhat, hogy nem tudja elérni vagy használni azokat a szolgáltatásokat, amelyekhez az Ön adatait kérte.
  3. COOKIE-K STB. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk ezeket és az Ön választásait ezekkel a nyomkövetési technológiákkal kapcsolatban, kérjük, tekintse meg Cookie-szabályzatunkat.
  4. BIZTONSÁG: Az Ön adatainak biztonsága fontos számunkra, és ésszerű biztonsági intézkedéseket foganatosítunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az irányításunk alatt lévő adatok elvesztését, visszaélését vagy jogosulatlan megváltoztatását. A benne rejlő kockázatok miatt azonban nem tudjuk garantálni a teljes biztonságot, következésképpen nem tudjuk garantálni vagy garantálni az Ön által nekünk továbbított információk biztonságát, és ezt a saját felelősségére teszi.
  5. PANASZ / ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ: Ha kérdése vagy aggálya van a rendelkezésünkre álló adatainak feldolgozásával kapcsolatban, forduljon panaszkezelési referensünkhöz a Honffy Gábor, Vecsés Halmi utca 10. szám alatt, email címen: gabrinusz@gmail.com. Aggályait a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük.